zondag 18 juli 2010

Bestelling eindelijk gekomen


Begin mei had ik de UPgrade van Electric Quilt 7 besteld, toen kreeg ik al de melding dat het pas in de maand juli geleverd zou worden. Maar als ik het alvast reserveerde dan kreeg je korting hoeveel weet ik niet meer precies.
Op 9 juli kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling verzonden was, natuurlijk begin van die week de brievenbus goed in de gaten gehouden ondanks dat ik bij mijn broer in huis was, alles lag op de mat behalve mijn bestelling. ik afgelopen dinsdag een mailtje naar het bedrijf gestuurd dat ik mijn pakje nog steeds niet ontvangen had! Kreeg ook gelijk een mailtje terug gestuurd dat ze het vreemd vonden dat het nog niet geleverd was want er zit meestal 1 dag tussen. Ze zouden het voor mijn uit zoeken.
De volgende dag kreeg ik een mailtje of ik hun wilde bellen,want ik was niet bereikbaar(dat kon kloppen want ik was bij mijn broer thuis) Dus gelijk gebeld, van de man kreeg ik te horen dat mijn pakje afgegeven was bij mijn buren (uitgerekend bij buren waar ik absoluut niks mee te maken wilde hebben). en ook gelijk tegen die man gezegd dat ik mijn pakje daar ook niet gaat ophalen en ik ook geen briefje van de post dat het daar was afgegeven hebt ontvangen. De man had gelukkig veel begrip voor mijn standpunt en zou er alles aan doen dat ik voor het weekend mijn bestelling zou krijgen.
En dat klopte vrijdag om 9:15uur kwam de chauffeur mijn bestelling brengen.
Complimenten van het bedrijf waar ik de bestelling gedaan had, voor de correcte afhandelingen en dat ik mijn bestelling toch netjes ontvangen hebt.
Gelijk op mijn computer geïnstalleerd, nu kan ik op mijn gemak kijken wat er allemaal nieuw en veranderd is.

Groetjes van Anneke

3 opmerkingen:

vilterietje zei

Heel vaak een heel gedoe met bestellingen. De bezorgers vinden het heel normaal om de spullen, zelfs die mét handtekening zomaar ergens af te geven. Ne het toch gearriveerd is± geniet ervan!
Groetjes en tot....
Riet

josé zei

Fijn dat je het toch binnen gekregen hebt, veel plezier er mee.

Geniet er van !! José

vilterietje zei

hoi anneke,
je hebt waarschijnlijk de verfinstructies naar mijn oude adres gestuurd. ik kan dit nog niet bereiken. mijn huidige email is:
rietbaird@gmail.com
groetjes en tot....
riet