zondag 27 juni 2010

Spuidagen in Oud Beijerland

Zaterdag zijn we een stuk gaan fietsen via Hoogvliet langs de oude Maas met doel "koffie drinken in het pannenkoekhuis de Oude Maas", maar helaas konden we het weer niet vinden en kwamen bij de Heienoordtunnel terecht. Dan maar terug richting Oud Beijerland en dan met de veerboot naar Spijkenisse.
Toen we aan kwamen bij Oud-Beijerland was het een enorme drukte,er was braderie en aan de haven waren een aantal dingen te doen,  op verschillende plekken traden shantykoren op. Er waren ook een aantal oude ambachten te zien zoals houtsnijden en een vrouw was aan het te kantklossen. Na het bezoek van Oud-Beijerland zijn we langs het Spui weer naar Spijkenisse gefietst.

Groejes van Anneke

3 opmerkingen:

Daniëlle zei

Hmmmm kantklossen, je hebt er nu toch geen nieuwe hobby bij hihi?! Bedankt voor de leuke foto's! Mooie avond verder, groeten, Daniëlle

quilting Jeannet zei

Leuke foto,s Anneke, ik had het gelezen op de blog van Marja Visscher. Heb je al gehoord van de megakortingen op de zomeruitverkoop in het quiltgebeuren ?

groetjes, jeannet

vilterietje zei

Ha Anneke! Ben een beetje laat met mijn reactie vanwege de crash, maar wat maak je mooie foto's!
Heerlijk om zo veel te kunnen fietsen, hier in Limburg ga je altijd wel een bergje op of af en anders is er wel een vals plat. Het houdt me trouwens niet van de fiets af!
Groetjes en tot....
Riet