donderdag 7 juni 2012

THEMA GEZICHTEN

Ohh wat gaat de tijd toch snel en dan gewoon geen tijd en inspiratie om iets op me blog te zetten.
Dat wil niet zeggen dat ik helemaal niks doet!!
We hebben  met onze club "Smaken Verschillen" een nieuwe thema gekozen " gezichten" het maakt niet uit of het echt portret of abstract is.
Ik was een aantal weken geleden bij me schoonzus en ik kreeg een uitnodiging  van een tentoonstelling die haar schoondochter  heeft( zij schildert abstract) Haar geboorte land is Peru en zij gebruikt dan ook de symbolen van haar cultuur.

Toen ik de uitnodiging zat te bekijken zag ik meteen, dat ik hier wel mee uit de voeten kon met het nieuwe thema gezicht en lekker abstract!!
Natuurlijk wel eerst even aan haar gevraagd of ik het mocht gebruiken, zij vond het geen bezwaar.

Haar tentoonstelling is in Eindhoven en is nog tot 1 juli te bezichtigen op (www.patriciafranco.nl) kan je de rest zien van haar schilderijen.Ik ben verder aan de slag gegaan met kleuren bij elkaar zoeken grote deels is uit mijn eigen geverfde stoffen (zijde en katoen)                              


Eerst alle stukken stof met vliesofix op de achtergrond gestreken ....!
De zwarte lijnen is met één punch naald bevestigdNu de tussenvulling erachter gedaan en ben nu begonnen  met  stikken en andere materialen die ik wil gaan gebruiken.
Woensdag a.s. hebben we weer club, ik ben ook heel benieuwd naar de andere groepsleden hoe hun project vorderen,ik beloof dat ik foto zal nemen van de andere projecten !!!!!!!!
Dus zeg ik voor nu weer wordt vervolgd!

Groetjes van Anneke

2 opmerkingen:

els bitter zei

Wauw, die is geweldig. Heel apart.

christina zei

wat ontzettend leuk. Zo'n abstract portret vind ik echt leuk