zondag 6 november 2011

Een verzameling van de afgelopen wekenVorige week heb ik eerst de quilt voor mijn kleinzoon afgemaakt, ik heb het eerst gequilt met de machine.
Toen dit klaar was heb ik er blauwe fleece deken achter gedaan en dit geheel vast geknoopt om te voorkomen dat het een zak wordt.


Daarna een groene binding erom gemaakt.
Ik zelf vind het een hele leuke quilt geworden, hopelijk komt onze kleinzoon Tycho lekker veel logeren om ook van zijn quilt te genieten.Voordat we naar Oostvoorne gingen om op de beesten boel te passen  en verzorgen.
Hebben me schoonzus en ik nog drie borduurpatronen op t-shirts uit gezocht voor haar kleinkids.


 De kinderen zijn gek op dieren.
Voor de kleinste is het een dolfijntje geworden, de middelste wilde een leeuw en de oudste een dinosaurus.

Ben heel benieuwd hoe ze het vinden en ik hoop een foto te krijgen van de kinderen met hun T-shits aan.

Zoals jullie al eerder konden lezen zijn we tijdens de herfstvakantie een weekje in Oostvoorne wezen oppassen op onze neefje van 15 jaar, 3 paarden, 2 honden,1 kat en 3 kippen.

 De kippen legde iedere dag 3 eieren op 1 dag na.
 Met de paarden verzorgen durven we steeds meer eten geven, naar buiten zetten en naar binnen zetten en de stallen schoonmaken.
En dat te bedenken dat we er 3 jaar geleden niks van moesten hebben, wie weet gaan we er volgend jaar wel op rijden(dacht het niet!!!).
Ook zijn we heel benieuwd welk dier soort er nog eens bijgevoegd word?? Ik had aangeven een schaap neem ik de wol wel......!!!!
We hebben er weer een leuke week gehad het weer werkte ook mee weinig regen, dus hebben ook een paar dagen heerlijk kunnen fietsen .

En op 1 november is onze kleinzoon alweer 3 jaar geworden, dit hebben we afgelopen zaterdag gevierd, het ventje was ook echt jarig....!!Even poseren met de verjaardags muts van het kinderdagverblijf


En dan de 3 kaarsjes uitblazen, van de mooie verjaardagstaart.
En niet te vergeten de kadootjes uitpakken, zijn Duplo lego is weer aardig uitgebreidt, wat zal hij zondag heerlijk spelen met al zijn nieuwe aanwinsten.

Zo het is weer een heel verhaal geworden van de afgelopen weken.

Groetjes van Anneke

3 opmerkingen:

vilterietje zei

een dikke proficiatmet je grote kleinzoon! wat is de wuilt voor hem prachtig geworden:)

quilting Jeannet zei

Gefeliciteerd Anneke en wat heb je een prachtige quilt voor hem gemaakt. Wie weet, ga je nog eesn paardrijden......

Nelleke zei

Hallo Anneke wat een leuk verslagje gefeliciteerd met je kleinzoon en een groot compliment voor je quilt hij is erg leuk geworden en zal vast in de smaak vallen bij je kleinkind.Groetjes Nelleke