dinsdag 10 januari 2012

Ben weer helemaal bij !!!!

Gisterenavond de laatste steekjes aan blok 3 van het Camelot project gewerkt.
Ik liep 2 blokken achter, zoals ik al eerder schreef geen zin in quilten en dan de drukke december maand.
Maar met de gedachte dat blok 4 in aankomst is ben ik toch maar aan de slag gegaan met blok 2 en 3 om verdere achterstand te voorkomen.
En als je weer eenmaal bezig ben dan is het toch weer heerlijk om weer met de stofjes bezig te zijn.

Hier is blok 2                                                                                                Hier blok 3


Ben er weer helemaal klaar voor blok 4.

Groetjes Anneke 








vrijdag 6 januari 2012

Extra beschermhoes voor mijn E-reader

In Stitch at home boduurblad stond in de editie herfst een leuke hoes voor een e-reader.
Dus ik dacht das wel een handig ding voor in me tas. Ik heb wel een beschermhoes maar die kan gewoon openklappen als ik het meeneem.

Ik heb het patroon op een zwarte lap geborduurd en dit over een rubberachtige stof gespannen en daar een hoes van genaaid (was wel lastig naaien best wel een dubbel dikke massa en schuift er gauw tussen uit ) rondom een binding gemaak en klaar voor gebruik.!!!
Groetjes van Anneke


woensdag 4 januari 2012

Zentangle is af

November is de laatste keer dat ik iets van onze Zentangle opdracht iets geschreven had.
We hebben een afspraak gemaakt dat we in januari het project klaar hebben.
Ik had nog aardig wat te doen, maar ik had weinig tijd maar ook helemaal geen zin om te quilten.
Dus ben ik in de laatste week tot vandaag er maar even flink aan gewerkt want voor je het weet is het 11 januari en hebben weer onze "Smaken Verschillen"artclub.
Vandaag heb ik de binding erom heen gedaan en ben er heerlijk klaar mee!!!!

In het midden van de collage zie je het eind resultaat en in de hoeken heb ik ieder vak apart genomen zodat je kan zien welke materialen ik gebruikt heb en hoe het is door gequilt.
Ben heel benieuwd wat onze volgende project wordt!?



Groetjes van Anneke

zondag 1 januari 2012

Tijdens oudejaarsavond hadden we een Groovy 4 in 1 Birthday Party, bij me broer en schoonzus in Oostvoorne.
In oktober kregen we de uitnodiging dat zij een party geven met een thema de jaren 70 en de voorwaarde was wel dress code.
Eerst dacht ik bah die verplichtingen hou ik helemaal niet van...!
Maar dan zitten we erover te praten en terug te denken aan die tijd en dan begint het te borrelen en dan kom je er al gauw achter dat we veel voorpret hebben gehad ook met elkaar uit horen wat doe jij aan en jij maar dan niet verklappen hoe je out fit eruit ziet. Met knippen en naaien is,
Hier is onze outfit uit eindelijk geworden !!


Oudejaarsavond van 2011 zal ons nog lang heugen, het was een super feest heerlijke muziek lekker veel kunnen dansen en ontzettend veel gelachen. Het was ook erg leuk om te zien hoe iedereen zijn best gedaan had voor de kleding!!! Super leuk Peter,Tony,Beau en Niels ik denk dat jullie een verjaardag hebben gehad om nooit te vergeten!!!!En om twaalf uur konden wij het grote nieuws vertellen dat we over een half jaar weer OPA en OMA worden, zelf wisten we het al een maandje maar moesten het nog even geheimhouden wat erg MOEILIJK was! We hebben weer een leuk vooruit zicht dit jaar!!!

Groetjes van Anneke